Хороскоп за 19 – 25 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 19 юни 2021 в 00:06 2429 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Началото на периода ви настройва философски, анализирате сериозно и своята работа, и приноса на партньорите си. Сега доста Овни може да се притеснят за финанси, в понеделник не се чувстват оценени, макар че хвърлят много сили за изява. Във вторник и сряда ще се успокоите, като виждате, че трудът ви отваря врати към по-големи отговорности. До петък забавяте и темпото, но шефовете харесват находчивите ви делови идеи, ще ви подкрепят. На Еньовден някои ще използват срещи с познати и близки, за да проучат интересуващи ги въпроси.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът ви връща силите и амбициите за изява и доходи, но не чакайте това да става най-лесно и бързо. По Задушница Телците може да отложат дела, в понеделник ще поемат и от задачи на колеги, ще наваксат срокове. Вторник е за уреждане на финансови и административни въпроси, ще бъдете доволни от свършено. Следващите 2 дни обаче носят куп поводи за спорове, разумно е да ги избягвате, тъкмо сте оправили минали неразбирателства. За група от знака те са и съвсем лични, има какво да доизяснят. А стара любов ръжда не хваща...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамично 7-дневие, а вие сте настроени да умувате, до Еньовден ви се налага и да бягате от споровете на околни, не ви засягат пряко. Близнаците критично да оценят приноса си в работата, понеделник подсказва: административни и финансови въпроси още висят. Във вторник възникват проблеми у дома или с екипа, с такт ще ги оправите, дамите по-леко. В сряда изяснете шанса за нови съюзи, ако трябва – включете се в изпълнение на чужди идеи, петък ще открои ваши. Влиятелни хора ще ви доверят отговорни неща, „връзвате” бюджета си.

РАК (21.06 – 21.07)

За това 7-дневие уж кроите смели планове и не се боите от пречки в работата, а през уикенда си давате сметка, че идеите на другите са по-доходни. Повечето Раци едва ли ще успеят овреме да се впишат в такива екипи, обещават твърде много на рода, познати, клиенти. В понеделник-вторник май се преуморявате. Бъдете грижовни към тонуса си и особено с хронични страдания, знаете как да се държите във форма. От сряда разчиствате изостанали задачи, стабилизирате съюзи, даже най-трудни проекти не ви спират. Някои оправят лични бъркотии.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До Духовден се инатите в дела, които се натъкват на пречки. Да, Лъвовете са борбени, не отстъпват пред трудности, но сега има риск точно с упоритост да усложняват проблеми вместо да ги решават един по един. Бъдете внимателни и с т.нар. битовизми. От вторник ще търсите съвети, майстори, посредници и с много усилия ще извеждате всяко нещо на добър край. Близките ще са до вас, а привличането на съмишленици и помощ радва на Еньовден, ала не бързайте да задействате нови екипи. Петък е за пътища, проучване на данни, запознанства.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През 7-дневието трудностите се трупат, често се чудите откъде да подхванете нещата. До понеделник Девите ще си изяснят проблема, ще си направят точен план за действие. Във вторник зареждате и околните с енергия за печалби и изява, така е по-добре, отколкото да се карате, да вините близки и далечни за напрежението. От сряда си налагате по-строг режим. Е, няма да има сърдити, щом и другите виждат кои задачи могат да почакат. В петък ще прегледате пак графика на екипа, работата наистина си върви, а куп разправии са спестени...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда ситуацията ви е неясна, понеделник и сряда ще бъдат по-трудни. Везните имат за приключване делови ангажименти, кроят планове за смели начинания, но като че ли гледат на това като на шега. Рискувате да си докарате ядове, и то с финанси, от вторник вниквайте във всеки детайл, през следващите дни купонясвайте... по-умерено. Едно, че се нуждаете от тонизиране, второ – флиртовете ви може да наранят или ядосат половинката, трето, работата ще изостане. И да не споделяте, знаете си, че има в какво да се усъвършенствате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега ще отделяте доста внимание на проблемите на други: в работата поемате техни задачи, в компания сте готови да играете по чужд каприз. От понеделник Скорпионите изпълняват стриктно разпореждания на шефове, това ще ги пази от щети, колегиални интриги, укори. Във вторник си направете по-точен план за действие, привлечете и помощници по задачите си, иска се повече упорство. От четвъртък с гъвкавост прокарвайте свои идеи, проявете и пестеливост, те парите не валят... Мнозина с такт да преборят песимизма на близки, спъва ги.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда се хвърляте в работа и удоволствия, а ситуацията не е твърде подходяща. Доста Стрелци не слушат и съвети на близки, обичат да рискуват. В следващите дни сами ще се убедите, че трябва да забавите темпо, да бъдете по-грижовни към тонуса си, към разбирателството с околните. В понеделник припламват искри на спорове, във вторник замълчете и изчакайте с начинания, докато ги готвите. Очертават се финансови тревоги. Четвъртък ви носи новите шансове, търсете помощници, за да оправдаете в бъдеще доверието на шефове.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Влизате в период на промени, които желаете отдавна, но внимавайте с харчове и при подбор на партньори. Трябват ви хора, от които да учите. В понеделник Козирозите предпочитат самостоятелни изяви, после ще се преориентират към дела в екипи. Във вторник разбирателството с някои колеги е завидно, смело се включвате в техните планове. В четвъртък идва ред на ваши, дълго са зрели, а сега привличат и поощрение от шефовете. Петък ви зарежда с настроение и защото се радвате на подкрепа от близки, в любовта хармонията е завидна...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Хубаво, но динамично 7-дневие. През уикенда Водолеите май се разколебават заради неосъществени срещи с близки, влиятелни познати. Бъдете търпеливи, скоро ще оценят идеите ви за работа, коректното отношение. Отклонявате се от плана си за вторник, товарите се с тежки задачи в екипи, в сряда уреждате точно финансови и административни неща. Пазете се от интриги, ситуациите бързо се менят, има и завистници. На Еньовден изчиствате важни въпроси, ще получите подкрепа от шефове, колеги, рода. В любовта намирате мечтаното...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Този уикенд сте ангажирани с проблеми на близки, познати, колеги, енергията ви е за цял екип. В понеделник Рибите да понамалят темпото, нека да останат нащрек за нови възможности. Във вторник се запасете с търпение, в кръга ви май се навъртат хора, които са в плен на песимизма. Не допускайте те да ви откажат от идеи. Сряда е за изясняване на важни въпроси, следващите дни ще бележат положителни промени. Само бъдете бдителни, ще има и изненадващи спънки, и желание за развлечения. Някои подреждат чудесно личните си неща.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови