Жадното взимал в Левски всеки доведен

OFFNews 12 декември 2017 в 11:40 3872 0

Снимка sportal.bg

Бившият треньор на Левски Николай Митов - Жадното говори за проблемите си начело на "сините" в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3.

Настоящият наставник на Септември сравни своята ситуация с отношението към италианския специалист Делио Роси като сравненията не са в негова полза. Според Жадното италианецът получава кредит на доверие, за какъвто той е можело само да мечтае и е станал жертва на наивността си.

"Където и да съм треньор, ще давам всичко от себе си. Когато отидох в Левски, уговорката беше да се налагат млади футболисти и да се изгради отбор със силни български играчи от школата и с няколко класни чужденци. Но всичко се промени напълно след няколко месеца.

Ако целта на Левски е титла, има шансове. Тимът обаче има трудности в атака", коментира Митов, който искал отборът да се гради около Божидар Краев и Мехди Бурабия, но те бяха продадени.

"Исках различни футболисти от тези 14, които дойдоха. Накрая вече, каквото и да ми предлагаха, го взимах, защото бяхме с 11 човека. Левски има голям прогрес във фаза защита, но не мога да кажа същото за нападението.

Не ме изненада смяната на Даниел Боримиров с Асен Букарев", продължи Митов, добавяйки, че в събота заминава на двуседмичен стаж в Болоня при Роберто Донадони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови