Замесиха Бойко Борисов във футболен скандал

OFFNews 31 март 2018 в 10:09 4806 0

Името на премиера Бойко Борисов беше замесено в грозен футболен скандал, последвал срещата от втората осмица между Славия и Витоша Бистрица, завършил 0:0.

Именно в отбора от Бистрица Борисов имаше картотека преди време. След срещата се стигна до размяна на заплахи и обиди между хора от ръководството на двата клуба, а президентът на Славия Венцеслав Стефанов се оплака, че е бил заплашван с Бойко Борисов.

Ден по-късно се оказа, че колоритният бос на "белите" погрешно е разбрал и никой от Витоша не е заплашвал с името на премиера.

"Извинявам се на Бойко Борисов, че намесих името му в скандала след вчерашния мач. Не съм разбрал правилно какво са ми казали хората от моя щаб. Аз разбрах, че е споменато името на премиера и затова реагирах по този начин. Сега установих, че е споменато друго име, а не това на Борисов. Затова още веднъж се извинявам на г-н Борисов, заяви Стефанов пред Sportal.bg.

"Призовавам компетентните органи да вземат отношение около скандала. В този случай си държа на думите, защото бях свидетел и видях с очите си какво се случва. Не може някакъв си бивш квартален полицай да раздава правосъдие. Да иска да нахлуе в съблекалнята на Славия, за да търси сметка на моите играчи.

Как е възможно Галев да заплашва човек от ВКС, че ще го изхвърли от делегатството и въобще от футбола. Защо бяха нужни подобни скандали и провокации? Никой не печели от това. Още повече, че мачът беше без значение. Нека компетентните органи да разобличат кой е подстрекател на този ненужен скандал", добави членът на Изпълкома на БФС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!