Всички говорят за Роби Уилямс

OFFNews 15 юни 2018 в 10:18 3780 3

Британската попзвезда Роби Уилямс успя да умножи многократно интереса към себе си по време на церемонията по откриването на Мондиал 2018 в Москва с един неприличен жест.

В ефир той показа среден пръст пред камерата, а целия свят видя какво е направил. Нещо повече - специално в този момент той промени леко стиховете на изпълняваната песен и изпя импровизирано "И правя това без пари". Това беше разтълкувано като отговор на критиците в родината му, които бяха недоволни, че отива в Москва и легитимира режима на Владимир Путин срещу заплащане.

"Не знам какво е искал да покаже Роби, но по време на репетицията той беше много професионален и радушен с всички. Аз лично мисля, че жестът му няма нищо общо с Русия, а по-скоро е насочен към скептиците у дома", коментира организаторът на церемонията по откриването Иля Авербух.

Жестът на Уилямс продължава да се обсъжда, но каквито и да са били мотивите му, то ефектът е постигнат - представянето му се оказа запомнящо се.

Футболистите на Англия също не останаха безразлични и обърнаха всичко на майтап. Кайл Уокър предположи на шега, че това е бил начинът на Роби Уилямс да каже "Здрасти" на съотборника му Деле Али.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

3

Bad Horse

15.06 2018 в 14:28

Ти освен да сереш, нещо друго правиш ли в този форум? Роботите пишат по-добре от теб. Дебил.

6145

2

kokoten

15.06 2018 в 11:51

...кои са тия "леви журналисти" и за кого пишат....Роби показа х*я на тъпаци като теб и цялата английска сган начело с двете бабички....Браво,Роби....

12407

1

Bad Horse

15.06 2018 в 11:37

Преведено от журналистически: Динозавърските леви медии се опитаха да създадат скандал около Роби Уилиамс. Той го обърна обратно срещу тях. Най-добрата тактика срещу левите "журналисти" е не да им се обясняваш и извиняваш, а да им покажеш среден пръст.