Роби Уилямс размаха среден пръст пред Путин (видео)

Донислав Донев 14 юни 2018 в 18:17 13143 0

Световното първенство в Русия бе открито с не толкова пищна церемония, колкото се очакваше. Основна фигура в краткото откриване бе британският поп изпълнител Роби Уилямс, който успя да скандализира с поведението си.

Той излезе на импровизираната сцена на стадион "Лужники" в Москва и използва най-големите хитове, с които разполага в арсенала си. Допълваше го оперната певица от Татарстан Аида Гарифулина.

Интересното е, че Уилямс не изневери на екстравагантния си образ и по време на едно от изпълненията си показа среден пръст към близката камера. Все още не е ясно към кого бе адресиран този жест. Вероятно това е отговорът на певеца към критиците във Великобритания, които възроптаха срещу участието му в церемонията.

Преди началото на церемонията легендарният испански вратар Икер Касийяс показа на публиката Световната купа, с присъствие се отбеляза и бразилската икона Роналдо.

На стадиона присъства президентът на Русия Владимир Путин, който с кратко слово също отбеляза началото на Мондиала. След него същото направи и президентът на ФИФА Джани Инфантино.

По традиция мачът на откриването е отреден за домакините. Русия се изправя срещу аутсайдера Саудитска Арабия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!