Вратарски драми в Левски, Митрев излиза срещу ЦСКА-София

ОFFNews 01 март 2017 в 16:32 2880 0

Сериозни драми около вратарския пост разтресоха Левски броени дни преди мача с ЦСКА-София. "Сините" приемат "червените" в събота от 13,30 ч. Оказа се, че титулярът Боян Йоргачевич е контузен доста по-сериозно. Той не само е аут за битката с ЦСКА-София.

Сърбинът вероятно ще се оперира веднага сред срещата и ще пропусне остатъка от сезона. Боян е с контузия в рамото, но нищо чудно "сините" се опитат да го вдигнат поне за резерва с инжекции.

Договор до събота трябва да подпиша юношата на Левски Божидар Митрев. Националът се маха от Молдова. Божо е свободен агент и може да бъде картотекиран веднага. Твърде вероятно е той да пази в събота, тъй като останалите момчета са с почти нулев опит на ниво "А" група.

Интересното е, че преди време Митрев се раздели с Левски заради мач срещу фалиралия ЦСКА. Той допусна грешка при загубата 1:3 на Герена от вечния враг. Това му струваше мястото при "сините". Митрев успя да възроди кариерата си в Локомотив София и заслужено стигна до националния тим.  

Лекарският щаб на Левски ще успее да вдигне Бабатунде Адениджи за мача. „Сините“ продължават да имат притеснения за контузените Александър Александров, Веселин Минев и Димитър Пиргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!