Левски загуби точки и срещу Дунав

Донислав Донев 28 февруари 2017 в 16:47 2607 1

Отборът на Левски завърши 2:2 с Дунав в мач от 22-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Сините не успяха да постигнат успех в трети пореден мач и продължават без победа от началото на пролетния полусезон. 

Треньорът на Левски Елин Топузаков не можеше да разчита на контузените Димитър Пиргов, Александър Александров, Симон Сандберг и Боян Йоргачевич. Антонио Аниете и Бабатунде Адениджи поведоха атаката на Левски, а дебют под рамките на вратата направи младокът Николай Кръстев.

За Дунав на вратата започна Станислав Антонов на мястото на титуляра Мартин Луков, в нападение се разчиташе на Мирослав Будинов.

Мачът започна ударно за Дунав, след като още в 7-ата минута Бирсент Карагерен се възползва от грешка на Антон Огнянов и успя да отбележи първото попадение в мача.

В 36-ата минута именно Огнянов, който е бивш футболист на Дунав, успя да изравни резултата, след като се възползва от добро центриране на Веселин Минев.

Мирослав Будинов отново даде аванс за домакините 40-ата минута, след поредната колективна грешка в защитата на Левски.

В 55-ата минута Роман Прохазка изравни резултата от дузпа. Олексей Ларин игра с ръка и реферът Ивайло Стоянов отсъди наказателен удар от който словакът бе безгрешен и отбеляза за 2:2.

В събота сините ще играят срещу третия в класирането ЦСКА-София на Националния стадион "Васил Левски" от 14:30 ч. 31-кратните шампиони играят по-късно днес с Ботев (Пловдив).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

28.02 2017 в 17:16

Ми да вкарват вече онова дебелото прасе, централния си нападател бойко методиев! Кво чакат? Или он е казал, че на мач няма а отиде, дорде не избайцат козирката на сектор а?
ЗАКРИВАЙ!
 
X

Подкастът на OFFNews