Вратарят на Чапекоензе разговарял със съпругата си, преди да почине

OFFNews 29 ноември 2016 в 22:44 5167 0

Вратарят на Чапекоензе Маркос Данило е починал в болницата в Колумбия едва, след като се е чул със съпругата си.

Информация за смъртта му беше разпространена и по-рано през деня, но сестра му я опроверга. Данило беше един от оцелелите в самолетната катастрофа в Колумбия.

Явно връзката със съпругата му е била изключително силна, защото преди това беше съобщено, че с пристигането си в болницата е помолил лекарите да свалят и запазят брачната му халка, явно предчувствайки какво го чака.

Междувременно стана ясно, че резервният вратар на Чапекоензе Марсело Боек сам поискал да не пътува за първия финал от Копа Судамерикана срещу Атлетико Насионал. Стражът помолил ръководството да не се качва на самолета, за да отпразнува своя рожден ден. Това разкри неговият агент Антонио Араухо.

"Клубът му даде разрешение и той не се качи на самолета. Всички сме дълбоко потресени от трагедията, която разтърси целия футболен свят", сподели импресариото пред португалските медии.

"Когато разбра за случилото се, Марсело беше заедно със своето семейство на стадиона на Чапекоензе, където се събраха с играчите, които не заминаха. Говорих с него и той е дълбоко покрусен", обясни агентът. 32-годишният Боек е под наем от отбора на Спортинг (Лисабон).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови