Валери Божинов се разплакал след оттеглянето на Живко Миланов

OFFNews 24 юни 2020 в 15:02 1996 0

Краят на футболната кариера само затваря една страница в живота и той може да даде още много повече, заяви Валери Божинов във видеопослание към Живко Миланов.

Капитанът на Левски прекрати вчера кариерата си заради заболяване на белите дробове, което е криел в последните месеци от обществеността.

"За мен беше чест, удоволствие и привилегия да ми бъдеш капитан в Левски. Да те опозная като човек, да опозная твоето семейство, твоите деца, да имам възможността да играя с теб. . . На първо място, ти си добър човек, професионалист, капитан, легенда и най-вече, в моите очи, един голям мъжкар", казва Божинов във видеото в Инстаграм.

"Разчувствах се, гледайки те снощи. Като всеки човек, носещ сърце и душа, аз се разплаках. Ти си наистина уникален човек. Винаги ще помня емоциите в автобуса, седейки до теб. Играл съм с теб в младежкия национален отбор, но едва в последния ми период в Левски имах възможността наистина да те опозная. Благодаря, че ме допусна до теб.

Приятелю, твоят край не идва с това, че приключи с футбола. За теб тепърва започва много важен период в живота и кариерата ти. Сигурен съм, че това, което животът ти отне с това заболяване, той ще ти даде много повече.

Имаш прекрасно семейство и две уникални деца. Наслаждавай им се. Най-скоро време ще вземеш и ПРО-лиценз. Сигурен съм, че ще направиш голяма кариера като треньор. Надявам се някой ден да бъда част от твоя щаб.

Пожелавам ти успех, обичам те! Съжалявам, че кариерата ти трябваше да приключи по този начин", казва още Божигол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови