УЕФА натисна БФС за изхвърли веднага тото играчите

ОFFNews 23 май 2017 в 12:04 1686 0

Неприятен разговор, макар и с неофициален характер, е имало между УЕФА и БФС, съобщи пред OFFNews отлично информиран източник. Повод са станали данните за манипулиране на мачове заради черно тото в родните първа и втора лига.

Боби Михайлов е бил разпитан от висши функционери защо още няма изхвърлени отбори, след като няколко доклади на европейската централа и букмейкъри бяха пращани до София.

Последният от тях сигнализираше за мача Монтана - Славия (3:4). Масово се е залагало за победа на гостите, дори когато те губеха в резултата с две попадения.

От УЕФА са се поинтересували дали Боби Михайлов възнамерява да изхвърли Монтана. Подобна възможност не е изключена, като според наши източници тимът от Северозападна България може да опере здраво пешкира и  са се озове дори във "В" група.

Засилен е бил интересът на УЕФА и към още един роден клуб от елита. Не става въпрос за другия участник в мача Славия, но не може да споменем име.

Както първи съобщихме, доклади имаше още през зимата за мачове и от второто ниво. УЕФА и букмейкъри сигнализираха за необикновено висока активност на среща между Царско Село и ЦСКА-София II.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови