Треньорът на Тигрите като Ал Пачино, вдига тима за бой с Левски (видео)

OFFNews 30 юли 2017 в 14:14 2340 0

Защо футболният Витоша е семейство? Защо клубът е по-различен? Отговорът в 60 секунди даде треньорът на "Тигрите" от Бистрица Костадин Ангелов - Лаптопа.

Видеото набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Ангелов, който изведе тима от планинското село до "А" група, тегли вдъхновяваща реч пред своите  играчи.

Той обяснява в уникален стил, че ще продължи да залага на момчетата, които са извели Витоша от селските групи до елита, а няма да търси скъпи наемници, само и само да бие в "А" група.

Аналогията с прочутата реч на Ал Пачино от филма "Всяка една неделя" са неизбежни. И фенове от всеки цветове реагират положително на казаното от Коце Ангелов.

Лаптопа, кадър от школата на ЦСКА, е един интелигентните треньори  у нас. Понеже е скромен и не обича да се шуми около работата му, често бива пренебрегван незаслужено. Непризнат на "Армията", той дори беше ударен от тартора на агитката Росен Животното, защото не се радвал на някакъв гол.

Така стана и с явлението от Бистрица, като всички медии свързват тима най-вече с нападателя на "Тигрите" - Бойко Борисов. Всъщност, премиерът риташе за ветераните и за втория тим.

Точно Ангелов е  стратег на успехите, а Витоша има най-ниския бюджет в елита. За сметка на това в тузарското село се развива добра база, като на стадиона всеки момент ще бъде монтирано осветление.

Довечера Витоша излиза срещу Левски на Герена. Видеото явно ще вдига духа в съблекалнята преди визитата на тежко ранения "син" гранд. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови