Треньорът на ЦСКА се пошегува за несменяемата риза

OFFNews 06 август 2018 в 12:54 1654 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро прие с усмивка въпрос дали не сменя ризата си от суеверие. Младият специалист, който прави фурор начело на 31-кратните шампиони от началото на сезона, ръководи мачовете с Адмира и Дунав облечен по един и същ начин.

"Не съм суеверен. Ще си купя нова риза, когато собственикът Гриша Ганчев ми вдигне заплатата", пошегува се Ел Маестро след въпроса на колегите от Канал 3.

ЦСКА върви непобеден в Първа лига след изиграните първи три кръга. "Червените" са и пред пробив в Лига Европа, след като преодоляха първите два предварителни кръга, а в четвъртък им предстои най-тежкия тест за сезона - мач с датския гранд Копенхаген, който преди година изхвърли Лудогорец.

"Добро начало за ЦСКА дотук, но ние трябва да продължим с това представяне. Развиваме се прекрасно, може да видим прогрес от мач на мач в много аспекти в нашата игра. За един треньор това е най-важното. В четвъртък може би за пръв път през сезона ще се изправим срещу отбор, който е по-силен от нас.

Ще бъде много трудно, но всичко е възможно. Надявам се, че моите футболисти са разбрали, че това е огромна възможност за нас. Не трябва да бъдем диви, трябва да изиграем умно и двата мача. В тези 180 минути трябва да бъдем солидни, с тази публика зад нас и играта от мача с Дунав може да победим", каза Ел Маестро след разгрома с 3:0 над Дунав Русе снощи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!