Треньорът на Лион призна за Кафу

Ивайло Йолчев 06 януари 2017 в 14:34 1877 0

Официално е потвърдено, Лион иска веднага Кафу от Лудгорец. Признанието на брифинг направи треньорът на тима Бруно Женесио. Той беше попитан директно за интерес към бразилеца.

"Кафу? Говорихме за него...Набелязали сме няколко играчи. Имена няма да споделя. Трябва да бъдем дискретни. Имената са точно пет. Целта е наистина са подсилим Лион, а не да се подмазваме на публиката с трансфери или просто да добавяме футболисти", уточни спецът

"Но повярвайте, тези трансфери не стават за един ден. Клубовете не се разделят лесно с добрите си футболисти през януари". Все пак Бруно Женесио очаква класния нападател да се появи в Лион до края на януари. 

Както е известно, освен Лион по петите на Кафу са още Лестър и Лацио. Цената на бързака е 10 милиона евро. Ако някой я плати, Лудогорец няма да задържа голаджията за мачовете от Лига Европа срещу Копенхаген.

От лагера на шампионите довериха пред OFFNews, че не искат да повтарят грешката с Роман Безяк, който беше изтърван без пари, въпреки че към него имаше оферта от 3 милиона евро. Кирил Домусчиев е дал съгласие да се раздели с най-добрия си играч при оферта от 10 милиона евро. Няма да бъде спиран и Вандерсон, който не е първа младост.

Очаквайте след минути и първите реакции от Лудогорец плюс представянето на новия бразилец Жоао Пауло, който трябва да замести Кафу. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови