Треньорът на Левски: Който бърза, бърка със селекцията

OFFNews 11 май 2017 в 16:55 1825 0

Треньорът на Левски Николай Митов заяви, че в Левски вече се работи сериозно по селекцията на тима, но не пожела да навлезе в детайли. Жадното сподели очакванията си и за предстоящото утре вечер гостуване на Локомотив Пловдив в двубой от 32-ия кръг на Първа професионална лига.

“Работи се по селекцията. Това е един процес, който изисква време. Само в България всичко става на секундата. Затова и толкова грешки се допускат. И не говоря само за Левски, а за отборите като цяло. Разговаряме постоянно с шефовете по тази тема.

Надявам се, че ще се вземат футболистите, които желая. Все още е рано да се коментира каквото и да е. Казал съм на кои постове искам да се подсилим, но не искам публично да споделям това, защото не е коректно спрямо играчите.

Локомотив е един отбор с много добри футболисти. За мен това е по-специален мач, тъй като една година съм бил на "Лаута". Работил съм там и уважавам много хората, които са в клуба - Христо Бонев, Атанас Узунов, Войн Войнов пък ми е бил треньор в юношите на Левски. Ние обаче отиваме за трите точки, защото те ме интересуват”, заяви Митов.

По-рано днес ръководството на Левски проведе събрание на УС в хотел „Радисън“, който е собственост на Спас Русев. Миналата седмица отново имаше сбирка, която се проведе на „Герена“. Очевидно заради големия медиен интерес, „сините“ шефове са решили да сменят мястото на своите срещи.

Очакванията са да бъде определена финансова рамка за предстоящата лятна селекция, която се очертава да бъде мащабна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews