Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Левски прави опити да се отърве от защитник

OFFNews 10 май 2017 в 12:20 1729 0

Левски продължава да изпитва затруднения в опитите си да се отърве от шведския защитник Симон Сандберг. "Сините" искат да разтрогнат с футболиста, но на този етап той отказва да си тръгне без да получи солидна компенсация, пише "Меридиан мач".

Ситуацията изобщо не е по вкуса на ръководителите на 26-кратните шампиони, които търсят начини да разкарат играча без да му плащат. Към момента обаче това изглежда невъзможно, тъй като той има договор с клуба до лятото на 2019 година.

Сандберг дойде на "Герена" за сериозна сума от Хекен, но така и не съумя да демонстрира качествата си. Бранителят рядко получава шанс за изява, а на всичкото отгоре се контузи и цяла пролет лекува травмата си.

В същото време капитанът на Левски Веселин Минев отрече появилата се информация, която гласеше, че защитникът е възможно да се присъедини към Черно море.

"Това не е вярно. Пълни глупости! Аз имам договор с Левски за още една година и смятам да си го изпълня. Не виждам причина това да не се случи", заяви Минев пред "Тема Спорт".

Освен Минев, се твърди, че и вратарят на "сините" - Боян Йоргачевич, също е желан от Гонзо. Именно последният привлече на "Герена" сръбския страж, както и Веселин Минев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!