Левски си хареса двама от Локо ГО

OFFNews 11 май 2017 в 13:25 1835 0

Ръководството на Левски е хвърлило око двама футболисти от Локомотив Горна Оряховица и в оставащите до края на сезона в Първа лига мачове ще трябва да се вземе решение дали да започнат преговори.

Става въпрос за десния защитник Милен Желев, който беше спряган за синия клуб още през зимата, както и плеймейкъра Юлис Ндонг.

Желев попадаше в плановете и на селекционера на България Петър Хубчев, който изгледа няколко мача и му прати повиквателна.

Напоследък обаче Желев не е в най-добрата си форма и едва ли ще бъде повикан за гостуването на Беларус. Ндонг е национал на Габон с френски паспорт, също е сред вариантите за засилване на конкуренцията в средата на терена след евентуалното напускане на Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

В същото време излезе информация, че почти сигурно ръководството на "Герена" ще се опита да продаде нигериеца Бабатунде Адениджи още това лято. На него е поставена цена от 300 хиляди евро.

В последния двубой на Левски с Черно море в който "сините" победиха с 1:0, нигериецът се отчете със знаменит пропуск през първото полувреме, а през второто трябваше да преглътне и смяна.

Нападателят съвсем ясно показа, че не е никак щастлив от решението на старши треньора Николай Митов да го замени. Наставникът дори подаде ръка към футболиста с цел да го поздрави, но разочарованият Бабатунде се направи, че не го вижда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови