Тошко Неделев иска да играе в Милан

OFFNEWS Последна промяна на 31 октомври 2019 в 09:06 1043 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разкри на кой отбор в чужбина е най-голям фен и къде мечтае да играе някой ден.

"Моят футболен път започва в едно село до Пловдив. Казва се Белозем. Там играех с по-големи от мен. Имахме един мач срещу Ботев 2002 - частна школа. Човекът, който ме видя, за съжаление почина. Казва се Андрей Павлов. Искаше да отида в Ботев, но тогава нямаше мой набор.

Играх с две години по-големи от мен. Играх и с неговия син. Доста съм му благодарен на този човек, защото е направил много за мен и моето семейство. Имал съм доста идоли. Ако говорим за българи - Бербатов, Христо Стоичков, Мартин Петров, Стилян Петров. Много харесвах Кака, когато беше в Милан, защото това е моят любим отбор.

Почитател съм на футболисти, които мислят нестандартни неща. Има доста футболисти, срещу които ми е било трудно. С националния отбор, когато играхме срещу Италия и Франция, ми беше най-трудно. Не знам как да го обясня, но всеки човек трябва да изпита емоцията да играе футбол.

Радвам се, че се занимавам с този спорт още от дете. Следя доста първенства. Гледам италианското, английското, испанското. Гледам и българското, разбира се. Фен съм на Милан и се надявам някой ден да имам честта да нося фланелката на "дявола", казва Неделев, който има един престой в чужбина. Той игра в германския Майнц 05, но не успя да се наложи и се завърна в Ботев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X