Топ 10 на най-добрите спасявания във футбола (видео)

OFFNews 04 март 2019 в 14:42 1894 0

Магията на футбола завладява привържениците със зрелищни моменти, които се помнят за дълго. Всеки уважаващ себе си фен има любим гол, който помни цял живот и не спира да разказва за него.

Мнозина помнят и фрапантните пропуски на своите любимци, които са ги лишили от ценна победа. Тук идва моментът, който вратарят или защитникът могат да покажат възхитителни рефлекси.

Добрият страж е половин отбор. В този вече леко банален израз има много истина, защото върху рамената на човека под гредата лежи невероятна отговорност.

Качественият вратар вдъхва увереност и спокойствие на тима в задни позиции. Освен това всява респект и стряска противника.

Вратарят има много коварен пост, който не позволява да се правят никакви грешки. Ако футболист сбърка, винаги има някой, който може да се намеси и поправи гафа. Зад голкипъра стои единствено и само вратата. Точно като при сапьорите.

В страницата на "Football For Life" са публикували любопитен клип, в който са събрани 10 от най-добрите и зрелищни спасявания. Приятно гледане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови