Тодор Батков: Ще е добре, ако Божков вземе Левски

OFFNews 11 февруари 2019 в 08:56 2075 2

Бившия собственик на Левски Тодор Батков смята, че ако Васил Божков е новият собственик на клуба би имало положителен ефект. Пред bTV адвокатът коментира ситуацията около смяната на собствеността, както и дали "синият" отбор ще фалира.

"Основното перо е твърде високият разход за трибуната. Съоръжението излезе много скъпо и някой трябва да го плаща. В Левски се нуждая от човек със сърце, душа, с пари, и то "дълги" пари, които да дава от сърце. Ако това, което се носи из средите, се случи, ще бъде добре за Левски", заяви Батков пред bTV.

"Няма как да стане начисто. Видяхте, че и Гриша Ганчев не можа да започне начисто. Наложи се да плати едни 8 милиона, ако изобщо ги е платил. Не трябва Левски да се оказва в ситуацията, в която беше ЦСКА. Лично аз не мисля, че ще се стигне до фалит – теоретично, да, защото когато има налице дълг, който не се обслужва, всеки кредитор може да инициира такова производство", допълни Батков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

11.02 2019 в 12:05

...няма балами...няма пране...който го вземе ще плаща,иначе мъката край няма...крайно време е да се изгази от калта,иначе,ариведерчи Уески...

10571

1

Hissarion

11.02 2019 в 10:35

Който и да се навие да си пере парите през клуба, ще е добре за Левски.