Тодор Батков: Предложението на Цветомир Найденов към Левски е подигравателно

OFFNews 15 февруари 2020 в 18:09 4238 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков призова Цветомир Найденов да оттегли предложението си за помощ към клуба, тъй като е подигравателно заради поставените условия.

Адвокатът остава оптимист и смята, че ще се намери решение за бъдещето на 26-кратните шампиони. Батков коментира и равенството между Левски и ЦСКА (0:0).

"В днешния двубой подходихме прекалено предпазливо. Щастлив съм от този порив на ентусиазъм и обединение в публиката. Нещата ще се оправят. Аз лично каквото мога, правя. Тежък е моментът, но Левски ще го има.

Има най-различи варианти, все един ще стане. Господин Найденов подкрепя автентичния ЦСКА, но предложението му звучи подигравателно с оглед на условието, което постави. Призовавам го да го оттегли. Левски е неразделна част от живота ми, всички да помагаме", каза Батков.

Легендата на Левски Даниел Боримиров пък остана разочарован от представянето на "сините" в дербито с ЦСКА.

"Не ми хареса мачът. Слабо ниво за дерби между Левски и ЦСКА. Питайте Павел Колев за бъдещето на Левски. Оптимист съм и вярвам, че има хора, които да спасят Левски. Не мога да цитирам имена.

Вярвам и познавам такива хора. Много е трудно да се каже какъв е най-правилният модел. Единственото хубаво днес бяха феновете. Пожелавам си всеки един мач на Левски да е така", каза Боримиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови