"Тигрите" ухапаха два пъти Лудогорец, но паднаха

Ивайло Йолчев 05 август 2017 в 23:02 1746 0

Снимка Спортал

Витоша Бистрица продължава да е без победа в елита, но може да бъде горд от мача срещу хегемона Лудогорец.  "Тигрите" повеждаха на два пъти, но в крайна сметка загубиха 2:4.

Мачът се игра в адски температури въпреки късния час. Но играчите се стараха. Жалко,  че нямаше и сто зрители на националния стадион. 

Григор Долапчиев на два пъти извеждаше напред домакините от софийското село преди почивката.  Мисиджан пък беше неудържим за шампионите. Той изравни първия път, а после изработи дузпата, от която Моци вкара за 2:2.

Тактиката на Костадин Ангелов - Лаптопа беше брилянтна и докато имаха сили, "Тигрите" бяха опасни. Но с централни защитници, гонещи 40 години, развоят след почивката беше начертан.

Първо Мисиджан мина като малка гара  всички от Витоша и намери отлично Кампаняро, който изведе гостите напред - 3:2 за тях. После Христозов сбърка фатално и Кишада остана сам срещу вратаря за пореден път. Бразилецът оформи крайното 4:2 за шампионите.

Така Лудогорец взе важна глътка въздух след отпадането от Шампионската лига. Витоша пък показа дух и желание, но въпреки нежеланието за взимане на нови играчи, тимът ще се нуждае от освежаване, за да оцелее  в елита.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!