Лестър дава 7 милиона евро за Анисе Андрианантенайна от Лудогорец

OFFNews 05 август 2017 в 09:05 3845 0

Лудогорец може да продаде най-големия боец в тима - Анисе Андрианантенайна Абел. Бившият шампион на Англия Лестър има интерес към халфа, твърди clubcall.com.

"Лисиците" търсят усилено подсилване на халфовата линия, но засега удрят на камък с привличането на Андре Силва от Спортинг Лисабон. Интерес към Анисе имало още от Нант, Фиорентина и Олимпиакос.

27-годишният халф е твърд титуляр в Лудогорец от началото на сезона. Той се чувства отлично у нас и лудо влюбен в най-красивата ни тенисистка - Юлия Стаматова.

В същото време Лудогорец постигна договорка за привличането на централния защитник Рафаел Форстър, твърди Novsport. Той е бразилец и идва от украинския Зоря (Луганск).

"Орлите" ще платят трансферна сума за 27-годишния играч. Рафаел Форстър е чакан до часове за медицински прегледи, след което той ще подпише договор.

Бранителят става част от Зоря в началото на 2016 година, като е твърд титуляр в тима. Бразилецът дори има един мач и през настоящия сезон. Преди това е играл за Гояс и Бразил РС в своята родина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!