ЦСКА-София представи отбора с 1:0 срещу Берое без "лошия" Бербатов

Сътресения сред запалянковците покрай медийното обслужване на клуба

OFFNews 07 юли 2017 в 21:56 2705 0

Снимка cska.bg

ЦСКА-София представи отбора пред своята публика в контрола с Берое на "Армията". "Червените" победиха 1:0 с дежурния гол на Каранга. За гостите не се появи Димитър Бербатов, който беше остро нападнат от най-силната групировка в сектор "Г" - "Анималс".

Бербо, който се поразкърши в предишни проверки на заралии, предпочете да не създава напрежение и така в Борисовата градина беше тихо и спокойно. На Митко му стигат плювните и псувните от преди 17 години.

Преди срещата "червените" представиха отбора за новия сезон, най-много аплодисменти получиха Божидар Чорбаджийски, единственият футболист с "червен" ген на терена, домакинът на тима - бай Добри и треньорът Стамен Белчев.

Иначе ЦСКА-София не впечатли особено. Голът на Каранга беше единственото чисто положение преди почивката. След нея нямаше и толкова.

Гостите пропиляха две-три отлични възможности. Те получиха и червен картон след простотия на Борислав Цонев, бивш привърженик на ЦСКА, после футболист на Левски. Съдията обаче позволи Боби да бъде заменен.

Преди срещата на "Армията" се вдигна страхотна пушилка срещу медийната политика. Знакови лица от обслужването в тази насока бяха разкарани при зрителите. Други недоволстваха, че хлябът и ножът при правенето на сайта е даден на семейна фирма, която никой на ЦСКА не беше чувал до миналото лято.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови