ЦСКА 1948 взе трети носител на купата, чака Бадема и още звезди

OFFNews 13 юли 2017 в 19:58 3070 0

Снимка ЦСКА 1948

Така ЦСКА 1948 илюстрира идването на Грънчов

Още един носител на последния трофей в историята на ЦСКА започна с ЦСКА 1948. Става въпрос за бранителя Ангел Грънчов. Той вече тренира с тима на Валентин Илиев. Ако не си намери отбор в чужбина, юношата на "червените" ще остане.

Преди него в тима пристигнаха двама носители на купата от миналата година. Костадин Хазуров и Милен Кикарин дори ще бъдат представени утре като нови попълнения.  

До този момент ЦСКА 1948 си осигури услугите на Кирил Котев, Костадин Хазуров, Милен Кикарин, Тони Стоичков, Ивайло Сайков и Димитър Маймунков. Петима са свързани кръвно с ЦСКА. Само Сайков е непознат на феновете, става въпрос за вратар от Мездра, пазил последно в Локо ГО.

Според сайтове ЦСКА 1948 гледа много сериозно и към Емил Гъргоров. Бадема тренира със Септември, но засега не подписва договор.

Ръководството на клуба няма да спре с изненадите, научи OFFNews. Целта е да се атакува промоция в "Б" група, като бъде изграден и гръбнак за влизане в "А". За целта вече бяха осигурени три спонсора, очакват се още.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!