ЦСКА 1948 ще направи всичко, за да играе на "Армията"

Надявам се, че министър Красен Кралев ще изпълни обещанието си за честен и прозрачен търг за базите, заяви шефът в клуба Добрин Гьонов

OFFNEWS 11 юли 2017 в 18:07 2417 0

Председателят на УС на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че "червените" се надяват на честен и прозрачен търг за базите на ЦСКА. Той добави, че клубът от Трета лига следи ситуацията около емблемата на 31-кратните шампиони. Според Гьонов ЦСКА 1948 вече е финансово стабилен.
 
"Различни фирми виждат, че други фирми се присъединяват към нас, което само по себе си поражда още по-голям интерес към клуба. Мисля, че вече сме финансови стабилни. Имахме един бюджет, който бяхме определили да достигнем, и смятам, че вече го достигнахме. С всички играчи е говорено, те знаят какви ще са условията.

Категорично Валентин Илиев остава начело на нашия отбор. Имаме на проби 4-5 момчета, бивши юноши на ЦСКА, които трябва да докажат пред старши треньора, че имат място в нашия тим. Георги Илиев? Не знам дали той би имал желание да играе в ЦСКА 1948. Ако прояви желание, е добре дошъл в нашия отбор.

В ЦСКА 1948 нямаме човек, който отгоре да ни спуска пари, или пък община и държава да седят зад нас. Нашият бюджет се базира на средствата от фенове и спонсори. Категорично ще играем на стадиона в Драгалевци. Всеки, който иска да посети наш мач, ще остане доволен.

Надявам се, че министър Красен Кралев ще изпълни обещанието си за честен и прозрачен търг за базите на ЦСКА. Ние ще направим всичко възможно да се борим, така че да се върнем на "Армията".

Емблемата? Следим нещата, интересно е около емблемата. Има различни обжалвания, включително от фирмата, която спечели търга, а и от бивши футболисти на Литекс, които въпреки че получават 100% от дължимото им, имат претенции. Това за нас е доста интересно! Има съд, нека той отсъди", каза Гьонов пред Канал 3.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!