ЦСКА 1948 представи трети спонсор за ЧРД на треньора

ОFFNews 11 юли 2017 в 13:24 2506 0

Снимка Спортал

ЦСКА 1948 представи трети спонсор след Efbet и елитно кафе. Минералната вода също "Бачково" ще помага на "червените" по пътя към "Б" група.  Освен финансови средства компанията ще снабдява и безплатно първия тим с продуктите си.

"Избрахме този клуб, защото ни хареса идеята да се започне начисто, от нулата. Това е пътят", сподели Иван Иванов, директор на "Бачково". Компанията спонсорира още волейболните национали, Берое, Верея, Славия, а последно е помогнала на талантлива пловдивска шахматистка.

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов благодари за доверието. Той съобщи, че до петък се очакват отговорите на Милен Кикарин и Костадин Хазуров, които тренират с аматьорите на Валентин Илиев.

Още петима са на проби, повечето от тях са кадри на "армейската школа". Възможно е селекцията да продължи и с други опитни футболисти, които са съгласни да играят за идеята и по-малки заплати. За един от тях - Георги Илиев, шефът в ЦСКА 1848 сподели лаконично: "Ще е чудесно да дойде при нас".

Добрин Гьонов сподели още, че очаква мнението на Министерство на спорта дали ще обжалва съдебното решение да бъде показан договорът за наема на "Българска Армия" и Панчарево. По отношение на новия конкурс за базите, в ЦСКА 1948 имат пълно доверие, че Красен Кралев и неговият екип ще проведат търга по правилата.

Днес клубът честити на треньора Валентин Илиев. Голмайсторът за ЦСКА при знаменитата победа над Ливърпул на "Анфийлд" с 1:0 празнува 37 години.

В същото време от ЦСКА 1948 се похвалиха с невероятен интерес към кастинга за школата. На 22 и 23 юли на "Бонсист" ще има пресявки за таланти, родени  през 1999 г., 2000 г., 2001 г., 2002 г., 2003 г. и 2004 г.

Кастингът започва в 09:00 часа, а участниците трябва да бъдат с подходяща екипировка и футболни обувки. Юношите ще бъдат селектирани от директора на Детско-юношеската школа Георги Кьосев и неговите помощници.

Ръководството на ЦСКА 1948 взе решение всички деца и юноши да бъдат освободени от такси и да им бъде осигурена безплатна екипировка. По този начин иска да се помогне на семействата, които нямат възможност да запишат децата си поради финансови затруднения.

За предварително записване може да се обадите на телефон +359 898 357 829 /Георги Кьосев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови