ЦСКА 1948 удари дъното пред 100 души на “Васил Левски”

OFFNews 21 август 2021 в 22:02 2887 0

Отборът на ЦСКА 1948 се закотви на дъното в класирането на Първа лига след поредната загуба през сезона.

Тази вечер воденият от треньора Мирослав Миндев тим отстъпи с 2:3 пред Черно море на националния стадион “Васил Левски”, като на трибуните имаше около 100 зрители.

С успеха варненци си върнаха първото място във временното класиране за сметка на Ботев (Пловдив). До момента "моряците" имат 3 победи и 2 равенства, като това бяха и първите две попадения във вратата им. Съперникът им е 14-и с актив от 1 точка след изиграни пет мача, като тя е постигната срещу Локомотив (София) при равенството 1:1.

"Вижте, добър мач направи отборът ни, имахме ситуации в атака, макар че в повече не се получи това, което искахме. Не мога обаче да не призная, че в защита сме много зле. Правим глупост след глупост. Това е някакъв кошмар.

Когато допускаме ранни голове в първото и второто полувреме, това пречупва момчетата. Ще се повторя, но ни е изключително трудно. Ние сме млад отбор.

Не съм притеснен въобще за поста си. Аз дойдох тук да помогна. Знаех, че поемам голям риск, защото играем с тези млади момчета срещу топ отборите на България. Не знам дали ръководството ме подкрепя. Ще говоря с тях, аз нямам никакъв проблем да си тръгна във всеки момент", коментира наставникът на ЦСКА 1948 Миндев.

В друг мач от кръга, игран тази вечер, шампионът Лудогорец помете новака Локомотив (София) с 5:0 на "Хювефарма Арена" в Разград и записа трета победа от началото на шампионата. И петте попадения за разградчани бяха отбелязани от различни голмайстори. Отличиха се Вандерсон (21), Доминик Янков (23),  Жосуе Са (51), Мавис Чибота (60) и Каули Оливейра (68).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!