ЦСКА 1948 представи нов спонсор, чака още три

OFFNews Последна промяна на 04 юли 2017 в 12:17 1631 0

ЦСКА 1948 обяви първи спонсор за "В" група, очаква още три, с които се преговаря.  Председателят и изпълнителен директор на клуба Добрин Гьонов представи кафето Hausbrandt като нов партньор. Припомняме, генерален спонсор от няколко месеца е компанията Efbet. На пресконференцията присъстваше управителят на фирмата Георги Найденов.

„Преди известно време заявихме, че сме в напреднал етап при преговорите за нови спонсори. Първият вече е факт. Щастливи сме, че започваме сътрудничеството с такъв доказан бранд като Hausbrandt. Водим преговори с още спонсори, но на този етап не мога да обявявам имена“, коментира Добрин Гьонов.

„Наблюдаваме отборът на ЦСКА 1948 още от създаването му и виждаме колко много потенциал има в него. Тук се работи изключително професионално. Екипът е млад и амбициозен и това няма как да не бъде забелязано. За нас е чест да си сътрудничим заедно с ЦСКА 1948. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да привлечем нови фенове, да вървим само нагоре и да покажем, че футболът може да се развива правилно и в България.

Обсъдили сме с ръководството концепцията за развитието на Детско-юношеската школа, защото децата трябва да спортуват. Спортът учи на дисциплина, а и не само на това“, сподели управителят на фирмата.

Кафето е насочено към елитния потребител, няма го по веригите магазини. Но пък е доста разпространено в по-скъпите заведения и тази политика му носи добро развитие.  Феновете могат да го поръчат онлайн.