ЦСКА1948 записва децата без пари

В клуба на феновете се опитват да осигурят и безплатна екипировка

OFFNews 30 юни 2017 в 15:36 1686 0

Преди няколко дни Георги Кьосев пое ДЮШ на ЦСКА 1948. Бившият играч на ЦСКА сподели вижданията си за развитието на школата.

"Много съм щастлив, че ще работя отново за ЦСКА. На първо време ще изпълним изискванията в наредбата за два отбора – деца и юноши младша и старша възраст.

Имам уверението на ръководството, че детско-юношеската школа ще бъде един от основните приоритети при развитието на клуба и ще се работи много професионално.

Вече съм сформирал екипа си, който ще ми помага в школата, но на този етап не искам да обявявам имена. Имаме концепция, която ще следваме и се надявам след една година да правим равносметка за успешния сезон.

Решили сме да направим кастинг за ДЮШ на 22 и 23 юли, който ще се проведе на терените в Спортен комплекс "Бонсист", като подробностите ще ги обявим малко по-късно.

Децата ще бъдат освободени от такси, защото в момента времената не са никак леки и не всеки родител има възможност да отделя средства.

Другото нещо, с което ще опитаме да улесним родителите, е да осигурим и безплатна екипировка", сподели Георги Кьосев пред официалния сайт на клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови