Тъмни облаци над главата на Неймар след шоуто срещу Юве

OFFNews 23 юли 2017 в 13:50 2072 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

Авторитетните издания Sky Sports, BBC, L'Equipe и Le Parisien не спират да твърдят, че трансферът в ПСЖ е неизбежен и само чудо може да остави Неймар в Барселона.

Снощи бразилецът блесна за пореден път при победата на каталунците срещу Ювентус с 2:1 в приятелски мач от турнира "Интернешънъл Чемпиънс Къп".

Звездата в двубоя бе именно Неймар, който за пореден път демонстрира невероятното си класа. Той отбеляза два страхотни гола във вратата на Джанлуиджи Буфон в 15-ата и 26-ата минута, след като на два пъти направи слалом през защитата на италианския тим.

Веднага след мача новият треньор на каталунците Ернесто Валверде сподели, че тимът няма да се откаже от бразилеца и ще се борят той да не премине в редиците на ПСЖ.

"Барса няма да се откаже от Неймар. Познаваме динамиката на групата и го искаме с нас", заяви специалистът на пресконференция след контролата. 

Вероятно всичко ще се реши след като каталунците се завърнат от подготовката си в САЩ. Следващата проверка на Барса е в четвъртък от 2:30 през нощта срещу Манчестър Юнайтед.

Само три дни по-късно американските фенове на футбола ще могат да се насладят на супердербито между Реал Мадрид и Барселона на стадион "Хард Рок" в Маями.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!