Суарес: Това е най-добрият гол в кариерата ми (видео)

OFFNews 08 декември 2019 в 10:18 3743 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес отбеляза изключително атрактивен гол при победата на каталунците с 5:2 на "Камп Ноу" над Реал Майорка снощи.

Футболистите на треньора Ернесто Валверде поведоха още в началото на срещата, благодарение на Антоан Гризман (7') след прекрасна асистенция на вратаря Марк-Андре тер Стеген.

Последва голеада, чиито автори бяха Лионел Меси (17', 41') и Суарес (43'), който отбеляза въпростното бижу, а Анте Будимир (35') върна едно попадение. През втората част шоуто продължи с гол на Анте Будимир (64'), а Лео (83') оформи своя хеттрик.

"Това е най-добрият гол в кариерата ми. Аз знаех, че ъгълът е малък и последната ми опция беше да опитам да ударя с пета. Гледах топката и да тупне защото имах малък шанс срещу вратаря.

Валверде ми казва понякога, че пропускам най-лесните положения, и вкарвам най-трудните. Това показва самочувствието ни защото то расте по време на сезона. Ние се трудим за съотборниците си и имахме страхотен мач днес", каза Суарес

Барса остава на първото място в класирането с актив от 34 точки, колкото има и кръвния враг Реал Мадрид, който по-рано днес победи Еспаньол с 2:0. Майорка пък се намира на 17-ото място с 14 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews