Спряха правата на скандалния съдия Стефан Апостолов

OFFNews 26 август 2019 в 15:27 3423 0

Съдийските права на рефера Стефан Апостолов са спрени за неопределено време, реши Съдийската комисия към Българския футболен съюз на свое извънредно заседание.

Апостолов допусна сериозни грешки по време на мача Лудогорец - Славия снощи. Toй сериозно порязаха по веднъж и двата тима. В края на първото полувреме вратарят на гостите Антонис Стергиакис беше изгонен заради несъществуваща игра с ръка извън наказателното му поле.

В 79-ата минута бе отменен и чист гол на Вандерсон заради засада. Бразилецът близо минута, след като вкара топката в мрежата, не знаеше какво се случва и продължаваше да празнува.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа остро по адрес на Апостолов на почивката на двубоя с Лудогорец.

"Този съдия е срам за българския футбол и за българския парламент! Нали знаете, че му дадоха да прочете нещо, което му бяха написали, и той не успя.

Това е един крадец, който няма никакво място в нашия футбол. Не вярвам да изпълнява някаква поръчка, просто е тотален некадърник. Говорим за една обикновена подлога.

Нали знаете в болниците под болните на леглата слагат подлоги. Е, този човек е такова нещо. Завършен джендър. Това е положението", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!