Спряган за Лудогорец украинец не бърза за трансфер

OFFNEWS 30 ноември 2017 в 12:18 1649 0

Украинският нападател Артьом Милевский няма да бърза с положителния си отговор към Лудогорец, откъдето проявяват интерес към услугите му.

Шампионите търсят заместник на румънеца Клаудиу Кешерю, чийто договор изтича през лятото на 2018 година. Националът на северната ни съседка не е доволен от статута си на резерва след идването на Димитър Димитров - Херо. Милевский е на 32 години и в момента играе за Динамо (Брест).

В завършилото преди броени дни първенство на Беларус той вкара 5 гола в 15 мача. Самият футболист е готов да дойде в България, а една от причините е, че в тима от Разград се подвизава неговият сънародник Игор Пластун.

Агентът на футболиста Александър Панков коментира възможностите за идването му у нас пред сайта СпортАрена.

"Не само Лудогорец го иска, но също клубове от Гърция и Турция. Артьом си има действащ договор с Динамо, той е доволен от престоя си в Брест и изглежда сякаш е намерил своя клуб. Няма да се занимаваме с никакви оферти в момента. Сега сме в двуседмична пауза, а след това ще преценим. За смяната на клуба е необходима конкретика, която да удовлетвори и Артьом, и Динамо", коментира Панков.

Конкретиката в случая е сума от 800 000 евро, каквато беше цитирана от украинските медии като необходима за трансфер на играча.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!