Спас Русев закри селекцията в Левски

OFFNews 31 януари 2018 в 18:44 3983 0

Собственикът на Левски Спас Русев заяви в интервю за "Дарик", че зимната селекция в отбора е приключена с привличането на шестте нови попълнения Аймен Белаид, Станислав Костов, Паулиньо, Ривалдиньо, Фелипе Нашименто и Афонсо Фигейредо.

"Селекцията завърши. Тя е колективен процес, в който аз активно участвам. Работим с много мениджъри, предимно извън България. Много ми се иска през пролетта да донесем много радост на многобройните ни привърженици.

Пожелавам си те да идват и да ни подкрепят на стадиона, а Левски да ги радвa.В интерес на истината първият, с когото разговарях, беше Станимир Стоилов. Той постави своите условия, които бяха доста високи, но аз ги приех. Мога да кажа, че Роси сега получава около 1/3 от това, което Стоилов поиска.

В крайна сметка той предпочете да остане в Казахстан. Има цели, но Роси ще реши кога да ги обяви публично. Със сигурност една от тях е влизане в групите на Лига Европа през есента.

Предвиждат се и подобрения по материалната база на ДЮШ на клуба, по който план работи директорът Даниел Боримиров. С Боримиров сме в прекрасни отношения и работим много добре", каза Русев.

Собственикът на Левски смята, че "сините" са взели правилното решение да подкрепят кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на Конгреса на БФС не само заради приноса на Михайлов като бивш вратар на отбора, но и заради това, че той е "първият и единствен президент на БФС, който е член на Изпълкома на УЕФА".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови