Синът на Ривалдо ще рита в Левски

OFFNews 28 януари 2018 в 10:26 4077 0

Синът на бразилската футболна легенда Ривалдо вече е футболист на Левски. 22-годишният нападател подписа договор за две години и половина със "сините".

Южноамериканецът бе представен от изпълнителния директор Красимир Иванов и позира пред официалния сайт на клуба с шалче и фланелка в ръка. По този начин се сложи край на проточилата се сага около трансфера на младока от румънския Динамо (Букурещ).

"Чувствам се много щастлив да съм част от Левски. Знам, че привържениците на отбора подкрепят играчите докрай и съм сигурен, че ще получа подкрепа и аз. С тяхна помощ ще бъдем много по-силни. Левски има много добър треньор, който преди това е работил в Лацио. Ще дам всичко от себе си, за да му помогна за бъдещите успехи. Сигурен съм, че има много неща да науча от него.

Професионалната ми кариера започна в Можи Мирим в Бразилия. След това играх в Португалия в Боависта. Върнах се отново в Бразилия и се състезавах на Интернационал (Порто Алегре). За последно защитавах цветовете на Динамо (Букурещ). Сега вече съм в Левски

Какви са ми амбициите? Имам кръвта на победител заради баща ми и целта ми е да стана шампион с Левски. Посъветвах се с него. Той познава клуба и страната. Изцяло е запознат с моите дела и непрекъснато ми дава съвети. Каза ми много хубави неща, защото е бил няколко пъти в България.

Според него това е страхотна възможност за мен, защото съм в най-големия отбор в България. Играя център нападател с №9 от старта на кариерата ми, а в Динамо играх с №10, като втори нападател. Там също мога да играя. Пожелавам на феновете да сме много щастливи. С ваша помощ ще бъдем много по-силни, а като се надявам дано се гордеете с мен. Само Левски", каза Ривалдиньо пред клубната телевизия на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!