Славия представи официално Загорчич

OFFNews 12 април 2021 в 19:03 1821 0

Закъсалият в дъното на класирането на Първа лига столичен Славия представи официално новия си треньор. Това е познато лице - Златомир Загорчич, който вече е водил тима.

Той наследява руснака Александър Тарханов, който беше освободен след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948 в отминалия кръг. Загорчич ще направи своя повторен дебют в Славия в полуфиналния мач реванш в турнира за купата на България срещу Арда Кърджали у дома във вторник (0:0 в първия мач).

Славия заема нетипичното за отбора 12-то място във временното класиране.

"Свърши отпуската и започва нов цикъл. Трябва да направим това, което Славия заслужава. Трябва да се работи яко. Всички мачове са важни за нас. Не може да подценяваме нито един двубой. Трябва да ги изиграем сериозно. Връщам се, за да помогна на Славия. Отборът заслужава по-добри резултати, ще ги направим.

Поех риск, когато се родих. Няма нищо лесно в живота. Просто трябва да си вярваме. Има качество в отбора, видях едно настроение в момчетата. Има много млади играчи. Вярвам и съм убеден, че ще направим това, което трябва. Излизаме на терена и се раздаваме. Ще правим точно това. Тук съм и вярвам, че може да се справим. Не виждам нищо странно. Стиснахме си ръцете и се разбрахме. Гледам напред, никога не се обръщам назад", заяви Загорчич на пресконференция.

На нея присъства и президентът на белите Венцеслав Стефанов.

"Заги има достатъчно потенциал и възможности да промени нещата. Вярвам, че това ще стане. Тарханов не е виновен. Главните виновници са тук в съблекалнята. Обстановката при нас винаги е била нормална и коректна. Няма простотии, интриги и ексцесии. Сядаме и се изясняваме като мъже. Говорим си като мъже, срещаме се като мъже и се разделяме като мъже", добави Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!