Синът на Гунди възмутен от чужденец в Левски, чуди се свършиха ли българите

Фенове от Черна гора обиждат "сини" ултраси с "цигани", чупят им буса

OFFNews 07 юли 2017 в 07:55 3432 0

Снимка Спортал

Андрей Аспарухов (вдясно) видя чак от Америка смущаващите качества на новото попълнение в Левски

Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от далечна Америка на селекцията в Левски. Той визира новото попълнение Милош Цветкович, който беше развинтен от голобрадо момче от туристическата група Сутиеска при мъката 0:0.

Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук": "Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа абсолютно справедливо Аспарухов.

Цветкович сигурно взима поне 5000 евро заплата, но е на нивото на Радомир, без да обиждаме момчетата в Струмска слава

Иначе неприятен инцидент съпътства срещата реванш от Лига Европа между Сутиеска и Левски. Феновете на домакините са причакали част от българските привърженици в близост до стадиона и са ги нападнали с факли и камъни, научи Sportal.bg.

Няма сериозно пострадали хора, но един от бусовете, които са превозвали феновете от София. При влизането на стадиона пък местната полиция предотврати по-сериозни сблъсъци между агитките на двата тима.

След мача местните изпратиха българската агитка с викове "цигани" и залп от предмети. Пострадали нямаше.

"Не мога да повярвам, че този стадион има лиценз", сподели спортният директор Даниел Боримиров. След равенството 0:0 и пропуските на черногорците обаче трябва да се замисли повече откъде ги е събирал тези перли като Цветкович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!