Селекцията в Левски стана на русенско варено

OFFNews 17 януари 2017 в 19:07 4280 1

Антон Огнянов е в Левски, Антон Огнянов не е в Левски. Сапунката с помощ от Русе се вихри цял ден днес, а изстрадалите доста напоследък "сини" запалянковци се чудят вече коя ще е новата гавра.

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков разкри, че Антон Огнянов, който беше сигурен като попълнение на Левски, ще замине с русенския тим за подготовка в Турция. "Да, двата клуба сме се разбрали. Самият футболист явно не може да договори личните си условия с Левски", каза Петков.

Часове по-рано Дунав благодари на празнуващия имен ден футболист и се сбогува с него, но явно избърза. "В тази тема не влизаме. Сега купуваме самолетни билети и той пътува с нас. На този етап Антон Огнянов няма предложения от друг клуб", разкри Петков пред "Дарик".

Левият халф беше договорен от "Герена" срещу 50 000 лева за Дунав. Явно наистина има оферта от Турция за по-добра заплата. Самият Антон беше при "сините" преди 2 години, но не се наложи и напусна без пари. 

Очаквано, гръцкият защитник Янис Скондрас пристигна в лагера на “сините” в Кипър. Бившият играч на ПАОК ще изкара пробен период в Левски и треньорския щаб ще решава дали да му предложи договор. Янис също иска да види за какво става въпрос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови