Рома и Ювентус си размeниха Пелегрини и Спинацола

OFFNews 01 юли 2019 в 11:04 1615 0

Рома и Ювентус финализираха сделката, с която разменят защитника Лука Пелегрини и халфа Леонардо Спинацола. "Вълците" привличат 26-годишния Спинацола с договор за 4 сезона, докато "бианконерите" ще дадат 5-годишен контракт на 22-годишния Пелегрини.

Тъй като двамата футболисти са оценявани на различна стойност, Рома ще доплати и още 7,5 милиона евро. Римляните обявиха още една подобна сделка, която изпрати в Наполи гръцкия защитник Костас Манолас в замяна на Амаду Диавара.

По-рано днес пък Интер се подсили с Диего Годин. Защитникът подписа договор с "нерадзурите", който е до 2022 година. Бранителят излиза на италианците без пари, тъй като контрактът му с Атлетико Мадрид бе до 30 юни. Така уругваецът пристига в Милано като свободен агент.

Той ще прибира по 4.5 милиона евро на сезон, а с предвидените в контракта му бонуси сумата може да достигне до 6 милиона.

Годин бе част от "дюшекчиите" в продължение на 9 сезона като записа 387 мача на сметката си и бе част от едни от най-големите успехи в клубната история, сред които бе спечелената титла през 2014 година.

Защитникът бе спряган и за Манчестър Юнайтед, но впоследствие стана ясно, че 33-годишният играч се е разбрал е постигнал устна договорка с Интер още през зимата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!