Реал тараши Ювентус за повече пари за Роналдо

OFFNews 06 юли 2018 в 13:06 2088 0

Снимка Facebook: FIFA World Cup

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е поискал повече пари от Ювентус за трансфера на суперзвездата Кристиано Роналдо, пише "La Gazzetta dello Sport".

Според изданието босът е имал джентълменско споразумение с петкратния носител на Златната топка да го продаде за 100 млн. евро. Валидността му обаче изтекла на 15 юни и сега Перес настоява от Юве да платят 120-130 млн. евро за 33-годишния португалец.

Не е ясно как ще реагират "бианконерите" на завишената цена, както и самият Роналдо. Тази новина потвърждава вчерашната информация на Marca, че Кристиано е влошил отношенията си с Реал още през януари. Именно тогава той получил гаранция, че ще бъде пуснат да си тръгне от "Сантяго Бернабеу" срещу 100 млн. евро.

Но очакванията на Перес са били той да продължи кариерата си в САЩ или Китай, а не в пряк конкурент в Шампионска лига. Според повечето европейски медии трансферът на Роналдо в Юве ще бъде официално обявен утре.

Покрай него вече се зароди истински ураган от спекулации. Гонсало Игуаин в Челси, Пауло Дибала в Ливърпул, Килиан Мбапе или Неймар в Реал и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови