Реал Мадрид продължава по план към 13-ата

OFFNews 06 март 2018 в 23:47 3574 0

Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, след като победи Пари Сен Жермен с 2:1 в реванша "Парк де Пренс" в Париж.

Носителят на трофея в последните две години имаше преднина от 3:1 от първата среща в Мадрид, а в реванша отново показаха по-високата си класа и не позволиха на съперника дори да си помечтае да вземе нещо в този сблъсък.

Мегазвездата на гостите Кристиано Роналдо откри резултата в 52-та минута с изстрел с глава след центриране на Лукас Васкес отляво. По този начин португалецът се разписа в осми пореден мач от началото на това издание на турнира.

В 66-та минута италианският халф на домакините Марко Верати получи втори жълт картон за бурно оспорване на съдийско решение и беше изгонен.

Френският тим успя да изравни чрез Единсон Кавани, който се разписа в 71-та минута, след като го удари рикоширала топка.

10 минути преди края на редовното време защитникът Каземиро оформи крайното 2:1 и така с общ резултат 5:2 Реал продължи по план битката за спечелване на 13-и трофей от Шампионската лига. Това е и единственият шанс за "белия балет" да спечели нещо през сезона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови