Разкриха кой мъти главата на Меси

OFFNEWS 21 ноември 2016 в 18:38 3502 0

Информацията, че неизвестен клуб е предложил 100 милиона евро бонус на Лионел Меси, за да не поднови договора си с Барселона обиколи като мълния света.

Всички съмнения за това кой мъти главата на аржентинеца се насочиха към Манчестър Сити. Изданието Marketing Deportivo обаче разпространи съвсем различна и донякъде шокираща версия откъде идва щедрото предложение. Според публикуваната на страниците му информация зад офертата стоят...Манчестър Юнайтед и компанията за спортна екипировка Адидас.

Германците са основен партньор на Манчестър Юнайтед и са притеснени от слабото представяне на "червените дяволи", което се отразява и на популярността на марката.

Адидас и Манчестър Юнайтед подписаха 10-годишен договор на зашеметяващата стойност от 1,2 милиарда евро. От своя страна Меси е главното рекламно лице на Адидас.

С негов трансфер в Манчестър Юнайтед компанията се надява да подобри ситуацията. Плановете на Адидас са да предложи пожизнен рекламен договор на Меси, ако приеме предложението.

Аржентинецът е обвързан с Барселона до лятото на 2018 година. Разговори за продължаване на договора му не са водени до момента. Плановете са те да стартират след Нова година.

Досега нито една от страните не е разкрила публично намеренията си и така оставят поле за много догадки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови