Разбиха колата на нов в ЦСКА 1948

Маймунков бърза за мача, после се оплаква в полицията

ОFFNews 02 август 2017 в 14:59 2205 0

Снимка Иван Йочев - Батьовото, Спортал

Хазуров стреля към вратата на Балкан

С разбито БМВ осъмна новото попълнение на ЦСКА 1948 Димитър Маймунков. Апашите са счупили задния прозорец и са задигнали документи. Не е ясно каква работа ще им свършат - вероятно никаква, но белята е налице.

Маймунков нямаше време дори да се оплаче в полицията, защото бързаше за контролата на ЦСКА 1948 с Балкан Ботевград. Халфът докара стария баварец в Герман.

Едва след края на срещата юношата на ЦСКА отпраши към съответното районно, за да подаде оплакване. Иначе Митко влезе след почивката и си размени няколко здрави ритника със съперниците.

Мачът между бъдещите съперници във "В" група завърши 1:1. Друго ново попълнение Милен Иванов, дебютирал в ЦСКА още при Стойчо Младенов на 17 години, откри за "червените". Гостите изравниха след почивката чрез Денис Мартинов. Куп положения за Балкан спаси Емо Петров, бившият вратар на Славия и младежките национали.

Учудващо, и двата тима се сритаха жестоко по едно време и се наложи да влизат хора на терена, за да ги успокояват. Поне срещата завърши без контузии.

Това беше предпоследната проверка на ЦСКА 1948. Последната е в събота срещу Миньор в Перник. От Балкан също се похвалиха, че са готови за старта.

Общината е осигурила нелоши заплати и премии за югозападната "В" група. Търсят се и допълнителни спонсори, но всички потърсени фирми се извиняват, че парите за реклама дават на баскетболния отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови