Пловдив пее "Само Локо, ей"

OFFNews 20 ноември 2016 в 17:58 4400 0

Локомотив спечели с 2:0 "Битката на Пловдив" срещу градския съперник Ботев от 14-ия кръг на Първа лига.

Така поне седмица след дербито Пловдив ще пее "Локо, ей", както звучи популярния фенски израз. Двубоят се изигра пред пълните трибуни на стадио "Локомотив", които станаха свидетели на голяма битка на терена, увенчана с два страхотни гола на футболистите в "черно-бяло".

В 17-ата минута Мартин Камбуров откри със задна ножица, а в 68-ата Умарбаев довърши започнатото с удар отдалеч. Три минути преди края гостите останаха с човек по-малко, след като Радослав Терзиев получи втори жълт картон.

Двубоят ще се запомни и с добрата игра на 15-годишния Ияд Хамуд, който асистира на Камбуров за първото попадение.

"Показхаме, че можем да играем футбол, но аз винаги искам повече от състезателите. Изиграхме един добър мач, да се надяваме, че с всеки следващ двубой да ставаме все по-добри. Радостно е, че относно нещата, които исках да се променят в отбора, има подобрение.

Винаги съм бил на мнение, че за футболистите няма възраст. Който покаже желание и старание, че може да бъде на терена, ще играе. Хамуд се справи с напрежението. Зависи от момчето и нашата работа докъде ще се развие. Има много голямо бъдеще пред него.

Емоцията за едно младо момче е много голяма. Винаги има риск да направиш дебют за толкова отговорен мач. Смятам, че той е надраснал своето поколение и има бъдеще", каза треньорът на Локо Едуард Ераносян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!