Пената с майсторски прогнози през уикенда, благодари на Левски и Лудогорец

OFFNews 20 май 2019 в 09:44 1560 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев демонстрира тънкия си футболен усет през уикенда, като позна изхода на двете дербита в Първа лига. Той предвиди равенството между Лудогорец и Левски - 1:1, както и победата на "червените" над Берое с 1:0.

Тази седмица той отново има повод да демонстрира майсторските си предвиждания, тъй като предстои дерби Левски - ЦСКА. Пената е доста предпазлив в прогнозата обаче.

"Дербито ще е буря, както обикновено, никога не знаеш какво може да се случи. Ясно е, че на нас ни е най-важна победата при каквито и да е обстоятелства. Има настроение в отбора, вярваме, че можем да постигнем своята цел. Но както казах и преди мача с Берое - излишно е да говорим много, трябва да се действа. Нужно е да хвърлим всички сили в дербито и да победим.

Левски и Лудогорец ни направиха подарък и е дошъл моментът да се възползваме. Хубаво е, че вратарят ни беше много в час срещу Берое. Каквото трябваше, спаси. Съперникът отправи немалко удари, но реално нямаше своите ситуации и като цяло можем да сме доволни", казва Пенев пред "Тема Спорт".
"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови