Павел Колев: Не знам дали Левски ще завърши сезона, ситуацията е патова

OFFNews 07 февруари 2020 в 20:11 3838 2

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели тревожни новини за клуба след срещата си с организираните фенове на "сините", която се проведе в офиса на НКП. Той определи ситуацията в клуба като патова и заяви не знае дали отборът ще завърши сезона.

Колев не е разговарял със собственика Васил Божков, който е задържан в Дубай според съобщение на прокуратурата, от десет дни. Той каза още, че ще има по-голяма яснота следващата седмица, когато от "Герена" ще излязат с официална позиция.

"Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете могат да помогнат.

Колко още ще издържи Левски, зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците, възстановяване на членски карти и т.н.

Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи. Вече казах, че не е важно дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи. Нямам контакти с Васил Божков.

Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифицирал като странно това нещо. Явно футболистите са добри артисти. От това, което видях са спокойни. Лагерът е минал добре. Имаха предимството, че не бяха в България. Вече тук ще се потопят в действителността.

Ролята на старши треньора и спортния директор е да ги задържат спокойни и да ги подготвят. Предстои ни официален мач другата седмица и нека го изиграем добре. Ще има изявление от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има яснота. Нямам отговор дали ще продължим, как и какви ще са целите.

Опциите пред клуба са много, но ситуацията е патова. Не виждам какъв ход може да се направи на дъската в момента. Тези акции си имат приносител. Няма как да бъдат дадени на привържениците сега", каза Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4642

2

ctef

07.02 2020 в 21:14

Същия този човек само преди около 2 седмици, когато събитията вече бяха стартирали: " Към момента нямам притеснения за бъдещето на Левски!"

10372

1

elbarbudo

07.02 2020 в 21:11

айде у в група при чорбата.