Футболистите на Левски не се интересуват какво се случва по горните етажи на клуба

"Не сме говорили по тази тема на лагера в Турция", твърди халфът

OFFNews 07 февруари 2020 в 13:53 2110 1

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев сподели, че той и останалите футболисти не се интересуват от това какво става по високите етажи на клуба, а само от предстоящото дерби с ЦСКА.

Припомняме, че по-рано днес парламентът гласува окончателно забраната за частни лотарии, като прие на второ четене предложените от Валери Симеонов и ГЕРБ поправки в Закона за хазарта.

Това със сигурност ще усложни финансовото състояние на 26-кратните шампиони. Като за капак на всичко към момента тече разследване срещу собственика на "сините" Васил Божков.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев пък ще се срещне с фенове на тима. Това ще стане днес от 18:00 часа в Националния клуб на привържениците.

"Със сигурност ще има някакво въздействие, но ние сме професионалисти. Най-важното е да тренираме, да се представим добре и да защитаваме Левски като клуб. Вече какво се сулчва нагоре - нас не ни касае, защото най-важен е Левски.

Не сме говорили по тази тема с треньорите и ръководството на лагера в Турция. Тренирахме, поздравихме се, подхвърли ни се, че всичко е окей. Това беше абсолютно всичко.

Нека не мислим дали можем да преборим Лудогорец. Най-важен е мачът на 15-и и нека покажем, че всички сме кучета и да защитим клуба по най-добрия възможен начин.

Нека покажем, че всички сме кучета и защитим клуба по най-добрия възможен начин. Няма нужда от излишни лозунги. Свършихме много добра работа - както в Сандански, така и в Турция. Тренировките бяха пълноценни. Свършихме доста неща и сега ще видим дали всичко е било окей.

Всичко е нормално. Нека видим резултатите, защото това е най-важното. Винаги можем да кажем "атмосферата е супер, приятели сме", но най-важни са резултатите и тепърва трябва да ги показваме. Резултатите от контролите не са важни. На 15-и е най-важният мач.

Не се притеснявам от нещата, които се случват. Ние сме професионалисти. Нашата задача е на терена. Нищо друго не ни интересува. Нас ни интересува на 15-и да покажем най-доброто, да се поздравим с успех и да зарадваме нашите привърженици. Лично аз нито чета, нито гледам. Единственото важно е да се представяме добре в тренировъчния процес.

В тези дербита няма фаворит. За нас е изключително важен този мач. Не сме ги следили. Ръководството и скаутското звено ще ни представят цялата информация, за да може ние да сме готови за този важен мач", каза Славчев.

Иначе Левски се завърна от лагера в Турция. "Сините" пристигнаха днес по обед в София след десетдневен престой в Алания. На турска земя тимът изигра четири контроли, в които записа три победи и една загуба – 3:2 срещу арменския Пюник, 2:1 срещу австрийския Рапид Виена, 4:1 срещу националния отбор на Узбекистан за юноши до 19 г. и 1:2 срещу украинския Олександрия.

Веднага след своето пристигане на "Герена" "сините" ще проведат тренировка във фитнеса и възстановяване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови