Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Отборите на Лаптопа и Жадното не се победиха

OFFNews 11 март 2018 в 15:36 4505 0

Снимка sportal.bg

Витоша (Бистрица) и Септември (София) завършиха при резултат 0:0 в среща от 25-ия кръг на Първа професионална лига.

Двата новака в елита си спретнаха оспорван мач. Нападателят на гостите Мартин Тошев вкара в края на първата част, но реферът Милен Арабаджиев вдигна засада, а гостите имаха претенции, че е несъществуваща.

В последния кръг от редовния сезона играчите на Костадин Ангелов - Лаптопа гостуват на силния тим на Берое, а Септември приема Верея (Стара Загора).

"Бяхме по-добрият отбор. Разбрах, че не е имало засада при техния отменен гол, но реално имахме повече възможности от тях.

Втори мач играем в 12 часа на обед, натрупаха се много мачове, нямаме толкова много налични играчи. Горд съм, че момчетата се бориха и показаха характер. С този характер ще се представим добре, убеден съм. Мога да кажа, че ние сме отбор, който се слави, че няма късмет. Тук вече не беше въпрос на късмет. Имаме неумение да реализираме ситуациите, които създаваме.

Надявам се да се подобри това нещо. Дани Пеев и Ангел Стоянов не могат да изкарат продължително два или три мача. Изборът падна върху хората, които се раздадоха през седмицата, които тренираха сериозно, и мисля, че не сгрешихме.

Противопоставихме се на отбор, който победи категорично Локомотив, което означава, че нашето ниво категорично се е повишило, което се видя и в миналия мач със Славия", каза Лаптопа.

“Няма как да съм доволен от представянето днес, тъй като изиграхме слаб мач. Не съм доволен въобще. Няма да се оправдаваме с умора, тъй като дадохме шанс на някои нови играчи. Има още много мачове, но не трябва да не повтаряме това, което се случи това", добави колегата му от Септември Николай Митов - Жадното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews