От Левски пускат виртуални билети и за мача с Лудогорец

OFFNews 25 май 2020 в 14:16 4010 0

Ръководството на Левски ще пусне виртуални билети и за първия официален мач при подновяването на първенството. "Сините" приемат Лудогорец на 5 юни от 21:00 часа.

За този мач вече имаше в продажба виртуални билети, но срещата не се състоя заради пандемията от коронавирус. Тогава феновете изкупиха около 11 хил. пропуска.

За 106-годишнината на Левски, която беше отбелязана вчера, привържениците изкупиха 22 300 виртуални талона. Приходите от тях за клуба са 295 122 лева.

Точно в 19:14 часа вчера на официалната страница на клуба във Фейсбук "сините" публикуваха видеоклип, който бе специален поздрав за всички онези, които според тях разпалват огъня на левскарщината.

Проектът е по идея на Ивайло Цветков-Нойзи и е заснет от известния кинорежисьор Лъчезар Аврамов, с помощта на Димитър Стоянович. И тримата са потомствени левскари и са създали видеото безвъзмездно.

"За да не остане Левски само история, нека мислим и действаме днес, преди да е станало късно", гласи най-силният фрагмент от краткото, но емоционално видео.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови