Бойко Борисов: Какво общо имам аз с Левски? Не се интересувам изобщо!

OFFNews 24 май 2020 в 16:12 4380 1

Премиерът на България Бойко Борисов заяви за пореден път, че няма нищо общо с футболен клуб Левски, който днес празнува своя 106-и рожден ден.

Така Борисов отговори на въпрос какви действия ще предприеме в отговор на призива на собственика Васил Божков да даде съгласието си акциите да бъдат дадени на легендата Наско Сираков.

Припомняме, че акциите на клуба бяха джиросани на името на Борисов, но той отказа да ги приеме. Впоследствие Божков направи онлайн анкета с въпрос на кого да бъдат дадени. Победителят се оказа Наско Сираков.

"Какво общо имам аз с Левски, за да ми се пращат писма? Не се интересувам изобщо. Няма да коментирам тази тема. Вие се излагате! Те нарочно го правят и вие им ставате ретранслатор после и се обиждате.

Какво общо имам аз? Някой, ако е искал да направи добро на Левски, ще предаде на Наско Сираков още веднага акциите и ще приключи темата", заяви Борисов в Пазарджик.

"Ще го скъсам (б.р. писмото) и ще го хвърля в коша, защото нямам нищо общо с това. Ще дойдете да ме питате хвърлено ли е. Заповядайте утре ще ви кажа, че съм го хвърлил. От София до тук бихте път?!", беше категоричен министър-председателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

705

2

order

26.05 2020 в 16:11

Матура върху последния урок на Живков .....
Премиерът Борисов си търси място в историята, защото в политиката му става тясно .......
24 Май 2020 ......
автор .....
СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ
.........
https://www.segabg.com/category-observer/matura-vurhu-posledniya-urok-na-zhivkov
...........
http://afera.bg/wp-content/uploads/2017/02/MINBO.jpg